Hopp til innholdet

Slik redigerer du flere kontakter samtidig i Dextr

Publisert:
Oppdatert:
Et blått bånd samler utvalgte portrettkort merket med små sjekksymboler.

Når flere kontakter trenger samme endring, tar redigering av hver profil separat unødvendig tid. Dextr"s bulkvalgsverktøy lar deg velge en gruppe og bruke en handling til alle utvalgte kontakter.

Dette er nyttig etter å ha importert en adressebok, delta på et arrangement, eller bestemme seg for å organisere en eksisterende gruppe mennesker.

Velg kontaktene du vil endre

1. Åpne Kontakter

Trykk på Kontakter i bunnmenyen. Dette åpner Kontaktområdet, hvor du kan bruke hele kontaktlisten eller begrense den til en tag, favoritter eller et forhold.

Dextr Kontakter-side med kategorien Kontakter i nederste menyen som er uthevet.
Trykk på Kontakter i den nederste menyen for å åpne kontaktlistene.

2. Aktiver Bulk Velg

På kontaktsiden trykker du på sjekklisteknappen øverst til venstre, umiddelbart ved siden av opp/ned, sorterer pilene umiddelbart ved siden av opp/ned. Dette aktiverer bulkvelg og legger til valgsirkler i kontaktradene.

Dextr Kontakter side med en blå kant og pil som peker på kontrolllisteikonet for bulkvelg.
Trykk på sjekklisteknappen ved siden av sorteringspilene for å aktivere bulk-velg.

3. Velg og se din gruppe

Trykk på valgkretsen ved siden av hver person du vil oppdatere. Bruk Velg bare alt når alle i den gjeldende listen skal motta endringen.

Sjekk den valgte tellingen før du velger en handling. Du kan også åpne en tags kontaktliste først og bruke samme sjekklisteknapp der. Eksemplene nedenfor bruker alle 16 løpende klubbkontakter.

På iPhone vises de tilgjengelige bulkhandlingene i valgverktøylinjen. På Mac bruker du listens valg- og handlingskontroller. Handlingene som tilbys avhenger av listen og valgte kontakter; en arkivert kontaktliste, for eksempel, kan tilby Gjenoppretting.

Seksten valgt Dextr kontakter med valgtelling og bulk handling verktøylinje fremhevet.
Kontroller den valgte tellingen, og velg deretter en handling fra bunnverktøylinjen.

Du kan starte fra en tags kontaktliste for å begrense gruppen først. Løpeklubblisten som brukes her inneholder allerede 16 personer med koder, relasjoner og hendelseskontekst.

Legg til eller fjerne koder

Anta at de 16 personene i din løpeklubb spiller også pickleball. Velg dem, trykk på det solide tag-ikonet for Legg til Tags, velg veltemerke og trykk på merket. De holder sin løpende klubb tag og andre eksisterende koder.

Legg til koder til 16 kontakter med pickleball valgt og merket uthevet.
Legg til pickleball til de 16 utvalgte løpende klubbkontaktene.

Hvis du vil fjerne en delt tag, trykker du på det kryssede tag-ikonet for Fjerne Tags, velger du taggen og trykker på merket. Eksemplet viser pickleball valgt for fjerning fra 16 kontakter. Fjerning av en tag endrer klassifiseringen; den sletter ikke kontaktene.

Fjerne koder fra 16 kontakter med pickleball-taggen uthevet.
Velg koden for å fjerne fra de valgte kontaktene.

Velge tagger som vil hjelpe deg med å finne folk senere, for eksempel en interesse, by eller profesjonell gruppe. Se Hvordan organisere kontakter med koder og merkegrupper for trinn for trinn merking, festede koder, farger og emoji, og Tag Groups.

Sett et delt forhold til deg

Trykk på den fylte sirkelvirkningen for Angi forhold til deg, og velg deretter forholdet som passer til alle som er valgt. For eksempel, hvis alle 16 løpeklubbmedlemmer er nære venner, velg Close Friend. Dextr Dette gjelder forholdet og fjerner valget.

Dextr relasjonsvelger for 16 kontakter med Close Friend fremhevet.
Sett samme forhold til deg for alle i utvalget.

Dette oppdateringer Forholdet til deg.. Det erklærer ikke at hver valgt person har et forhold til alle andre utvalgte personer. Forbindelser mellom kontakter administreres separat i sine profiler.

Inkluderer bare personer for hvem den valgte klassifiseringen er nøyaktig. For å registrere hvordan to mennesker kjenner hverandre, følg Koble til to kontakter i relasjonsguiden.

Arkiv Kontakter Du Ikke Lenger Bruker

Velg kontaktene, velg Arkiv, og gjennomgå bekreftelsen. Arkivering fjerner dem fra aktiv bruk mens de beholder sine Dextr Opptegnelser.

Arkivbekreftelse for 16 utvalgte kontakter i Dextr.
Se gjennom antallet kontakter og hvor arkiverte poster vil bli oppbevart.

Åpne Innstillinger → Arkiverte kontakter for å finne og gjenopprette dem. Arkiverte poster kan ikke redigeres før det er gjenopprettet, så dette er nyttig for kontakter du vil beholde uten å inkludere dem i de aktive listene.

Sletting er en egen, permanent handling. Når en slettet Dextr Kontakten er knyttet til Apple Contacts, at koblet post også kan fjernes. Les bekreftelsen nøye, spesielt når flere personer er valgt. av opprydding guide Dekker disse valgene.

Sjekk Et Resultat Før Du Går Videre

Etter å ha brukt en bulkendring, legg igjen valgmodus og se gjennom listen. Her inneholder løpende klubb fortsatt 16 personer, og deres rader viser Close Friend. Åpne en kontakt for å sjekke detaljene før du flytter til neste gruppe.

Løpeklubbgruppe med 16 kontakter og oppdatert Lukk Friend relations.
Løpeklubbgruppen har fortsatt 16 personer, som nå viser Close Friend.

Merker og forhold til deg er Dextr kontekst; de er ikke standardfelt eksportert til Apple Kontakter. Hvis du er bekymret for andre endringer som når adresseboken din, kan du vurdere hvordan Kontakter Sync fungerer.

Bulkredigering fungerer best for beslutninger du allerede har tatt. Når du trenger hjelp til å bestemme hva du skal gjøre med hver person, bruk Dextr AI's guidede gjennomgang I stedet.