Een kleine duidelijkheid.
Veelgestelde vragen
Algemene vragen over Dextr: beginnen, synchroniseren, privacy en meer.
-
Hoe doet Dextr Mijn privacy beschermen?
Dextr verwerkt alle contactgegevens lokaal op uw apparaat met backups opgeslagen in uw iCloud, die eind tot eind wordt gecodeerd door Apple. uw persoonsgegevens worden nooit naar ons gestuurd. we verkopen uw gegevens niet of delen uw contacten met adverteerders. we verzamelen alleen anonieme gebruiksanalyses om de app te verbeteren.
-
Hoe kan ik beginnen met Dextr?
Dextr synchroniseren automatisch met uw iOS Contacten.Na het installeren van de App Store, geef contacten toestemming en Dextr Begin met het organiseren van contacten met tags, het definiëren van relaties en het gebruik van de AI Organizer Assistant om duplicaten en onvolledige inzichten te reinigen.
-
Hoe kan ik mijn contacten effectief organiseren?
Gebruik DextrHet taggingssysteem om contacten (werk, familie, vrienden, enz.) te kategoriseren, aangepaste relatie typen te definiëren om verbindingen tussen mensen te mappen, groepcontact voor evenementen of projecten, en herinneringen voor belangrijke relaties te volgen.
-
Hoe werkt iCloud backup en synchronisatie?
Dextr iCloud gebruikt om uw contactgegevens te synchroniseren over al uw Apple-apparaten. iCloud-synchronisering in Settings mogelijk maakt om uw tags, relaties, notities en organisatie consistent te houden over iPhone, iPad en Mac. uw iOS-contactten worden altijd synchroon gemaakt door middel van Apple's native sync.
-
Hoe synchroniseren ik mijn iOS contacten met Dextr?
Dextr automatisch synchroniseren met uw inheemse iOS Contacten app. Alle wijzigingen die u in Contacten maakt, verschijnen in DextrEn omgekeerd. Dextr voegt extra lagen van organisatie toe (tags, relaties, notities) boven uw bestaande contacten zonder dat de gegevens worden verdubbeld.
-
Hoe kan ik mijn gegevens of account verwijderen?
Om je te verwijderen Dextr gegevens, ga naar Settings > Account > Account verwijderen. dit verwijdert alle Dextr-specifieke gegevens (tags, relaties, notities, aangepaste velden) maar behoudt uw iOS Contacten. uw contacten blijven in de native iOS Contacts app. Voor volledige gegevensverwijdering, verwijder de app na het verwijderen van uw account.
-
Wat de ID's doen Dextr De toegang?
Dextr Alleen toegang tot uw Contactvergunning (verplicht voor de app om te functioneren). Wij vragen om optionele toestemming voor meldingen (reminders), kalender (eventintegratie) en camera (business card scanning). U hebt volledige controle over welke vergunningen u moet verlenen. We krijgen nooit toegang tot of opslaan uw locatie, foto's of berichten.
-
Waar kan ik release notes en versie updates vinden?
Bekijk de release-pagina op onze website of de App Store update notes. we voegen regelmatig nieuwe functies, verbeteringen en bug-oplossingen toe. belangrijke updates omvatten nieuwe organisatorische hulpmiddelen, verbeterde AI-capaciteiten en prestatieverbeteringen.