Przejdź do treści

Mała jasność .

Najczęściej zadawane pytania

Często zadawane pytania dotyczące DextrZacznij, synchronizuj, prywatność i więcej.

Jak robi Dextr Ochrona mojej prywatności?

Dextr przetwarza wszystkie dane kontaktowe lokalnie na Twoim urządzeniu za pomocą kopii zapasowych przechowywanych w Twoim iCloud, które są ostatecznie szyfrowane przez Apple. Twoje dane osobowe nigdy nam nie są wysyłane. nie sprzedajemy Twoich danych ani nie udostępniamy Twoich kontaktów reklamodawcom. gromadzimy tylko anonimowe analizy użytkowania w celu poprawy aplikacji.

Dowiedz się więcej

Jak zacząć od Dextr?

Dextr synchronizuje się automatycznie z Twoimi kontaktami iOS. Po zainstalowaniu z App Store, udziel kontaktów pozwolenie i Dextr Zacznij od organizowania kontaktów z etykietami, definiowania relacji i używania asystenta organizatora AI do czyszczenia podwójnych i niekompletnych wpisów.

Dowiedz się więcej

Jak skutecznie zorganizować kontakty?

Używanie DextrSystem etykietowania do kategoryzowania kontaktów (praca, rodzina, przyjaciele itp.), definiowanie typów dostosowanych relacji do mapowania połączeń między ludźmi, kontaktów grupowych dla wydarzeń lub projektów oraz ustawienie przypomnień śledczych dla ważnych relacji.

Dowiedz się więcej

Jak działa iCloud backup i synchronizacja?

Dextr Użyj iCloud do synchronizacji danych kontaktowych na wszystkich urządzeniach Apple. Umożliwia synchronować iCloud w ustawieniach, aby Twoje etykiety, relacje, notatki i organizacja były spójne na iPhone, iPad i Mac. Twoje kontakty iOS są zawsze synchryzowane za pośrednictwem synchrowania Apple.

Dowiedz się więcej

Jak synchronizować moje kontakty z Dextr?

Dextr automatycznie synchronizuje się z domową aplikacją Kontakty iOS. Wszelkie zmiany, które dokonasz w kontaktach, pojawią się w DextrI odwrotnie odwrotnie. Dextr dodaje dodatkowe warstwy organizacji (tagi, relacje, notatki) na górze istniejących kontaktów bez podwójnego udostępniania danych.

Dowiedz się więcej

Jak mogę usunąć dane lub konto?

Aby usunąć Twój Dextr dane, przejdź do ustawień > Konto > Usuń Konto. to usuwa wszystkie Dextr-specyficzne dane (tagi, relacje, notatki, pole dostosowane), ale zachowuje swoje kontakty z systemem iOS. Twoje kontakty pozostają w domowej aplikacji iOS Kontakty. Aby uzyskać pełne usunięcie danych, usunąć aplikację po usunięciu konta.

Dowiedz się więcej

Co robią identyfikatorzy Dextr Czy dostęp?

Dextr Dostęp tylko do Twojej zgody Kontaktów (wymagane do funkcjonowania aplikacji). Wymagamy opcjonalnych zezwoleń na powiadomienia (zwiastun), kalendarz (integracja wydarzeń) i aparat fotograficzny (skanowanie kart biznesowych). Posiadasz pełną kontrolę nad tym, jakie zezwolenia należy udzielić. Nigdy nie uzyskujemy dostępu ani nie przechowujemy Twojej lokalizacji, zdjęć lub wiadomości.

Dowiedz się więcej

Gdzie mogę znaleźć notatki publikacyjne i aktualizacje wersji?

Sprawdź stronę Releases na naszej stronie internetowej lub notatki aktualizacji App Store. regularnie dodajemy nowe funkcje, ulepszenia i poprawki błędów. Główne aktualizacje obejmują nowe narzędzia organizacyjne, ulepszone możliwości AI i ulepszenie wydajności.

Dowiedz się więcej