Küçük bir netlik.
Sık sorulan sorular
Hakkında yaygın sorular Dextr: başlatmak, senkronize etmek, gizlilik ve daha fazlası.
-
Nasıl yapılır Dextr Gizliliğimi korumak mı?
Dextr Tüm iletişim verilerini yerel olarak cihazınızda iCloud'unuzda kaydedilen yedekleme ile işler, bu da Apple tarafından sonuna kadar şifrelenir. kişisel verileriniz bize asla gönderilmez. verilerinizi satmıyoruz veya iletişim bilgilerinizi reklamverenlerle paylaşmıyoruz. yalnızca uygulamayı geliştirmek için anonim kullanım analizlerini topluyoruz.
-
Nasıl başlarım ile Dextr?
Dextr iOS İletişimler ile otomatik olarak senkronize edilir. App Store'dan yükledikten sonra, İletişenlerin izin verin ve Dextr İletişimlerinizi ithal etmeye başlayın. etiketlerle iletişim kurarak, ilişkileri tanımlayarak ve AI Organizer Assistant'ı kullanarak kopyaları ve eksik girişleri temizleyin.
-
İletişimlerimi nasıl etkili bir şekilde düzenleyebilirim?
Kullanım DextrEtiketleme sistemi, kişiler arasındaki bağlantıları, etkinlikler veya projeler için grup bağlantılarını haritalamak için kişiselleştirilmiş ilişki türlerini tanımlamak ve önemli ilişkiler için takip anılarını ayarlamak için kişisel ilişkilerin türlerini kategorize etmek.
-
iCloud yedekleme ve senkronizasyon nasıl çalışır?
Dextr iCloud'u tüm Apple cihazlarınızdaki iletişim bilgilerinizi senkronize etmek için kullanın. iCloud senkronu Ayarlar'da etiketlerinizi, ilişkilerinizi, notlarınızı ve organizasyonunuzu iPhone, iPad ve Mac'te tutarlı tutmak için etkinleştirin. iOS İletişimleriniz her zaman Apple'ın yerli senkroni aracılığıyla senkrone edilir.
-
IOS İletişimlerimi nasıl senkronize edeceğim Dextr?
Dextr otomatik olarak kendi iOS İletişim uygulaması ile senkronize edilir. İletişelerde yaptığınız herhangi bir değişiklik DextrVe tam tersi. Dextr Mevcut kişilerinizin üstünde, verileri çoğaltmadan ek organizasyon katmanları (taglar, ilişkiler, notlar) eklenir.
-
Bilgilerimi veya Hesabımı Nasıl Kaldırırım?
Sizi kaldırmak için Dextr Bilgiler, Ayarlar > Hesap > Hesabı Kaldır'a gidin. Dextr-Özel veriler (taglar, ilişkiler, notlar, özelleştirilmiş alanlar) ama iOS İletişimlerinizi korur. iletişimleriniz yerli iOS İlişkileri uygulamasında kalır. veri tamamen silinmesi için, hesabınızı kaldırdıktan sonra uygulama silin.
-
Ne işe yarayacak kimler Dextr erişim mi ?
Dextr Yalnızca İletişim izninize erişebilirsiniz (apkın çalışması için gerekli). Bilgileri (reminders), takvim (event entegrasyonu) ve kamera (iş kartı taraması) için seçmeli izinler talep ediyoruz. Hangi izinlerin verilmesi gerektiğini tam olarak kontrol edersiniz. Hiçbir zaman konumuza, fotoğrafınıza veya mesajınıza erişemeyeceğiz veya saklamayacağız.
-
Yayın notları ve versiyon güncellemeleri nerede bulabilirim?
Web sitemizdeki yayın sayfasını veya App Store güncelleştirme notlarını inceleyin. düzenli olarak yeni özellikler, iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri ekliyoruz. önemli güncellemeler yeni organizasyon araçları, geliştirilmiş AI yetenekleri ve performans geliştirmeleri içerir.