Hopp til innholdet

Slik sletter du alle Dextr-data permanent

Publisert:
Oppdatert:
Illustrasjon av lagdelt papir til «Slik sletter du alle Dextr-data permanent», med blå detaljer på elfenbensfarget bakgrunn.

Slik sletter du alle Dextr-data permanent

Før du begynner

Hvis du skal dra Dextr eller ønsker å fjerne informasjonen du har lagret i den, det er flere kopier å ta hensyn til: appens data på hver enhet, dens synkroniserte data i iCloud, og eventuelle sikkerhetskopier eller eksport du har holdt.

Slette appen og slette iCloud-dataene er separate handlinger. Apples slettingsbekreftelse gjør dette eksplisitt: fjerning Dextr fra en iPhone sletter appens lokale data, mens informasjon som er lagret i iCloud, forblir til du fjerner denne kopien også.

Denne guiden dekker å fjerne din Dextr Kontakt- og relasjonsdata. Kjøpsoppføringer og forespørsler om personvern blir adressert separat nedenfor.

Før du sletter noe

Sørg for at dette er resultatet du vil ha. Sletting kan fjerne din Dextr tags, relasjoner, First Met detaljer, introduksjoner, journaloppføringer, påminnelser og annen lagret kontekst.

Du trenger ikke å bulk-slette folk inne Dextr for å avinstallere det. Sletting av koblede kontakter i appen kan også slette Apple Kontakter-postene sine. Appfjerningstrinnene nedenfor er en annen operasjon.

Spar alt du har tenkt å beholde før du fortsetter. En VCF-kontaktkort eksport er ikke en komplett kopi av din Dextr journal, påminnelser og forholdskontekst.

Trinn 1: Stopp Dextr Synkronisering på enhetene dine

Lag en liste over iPhones, iPads og Mac-maskiner hvor du har brukt Dextr.. Slå av DextriCloud-tilgang på disse enhetene, og deretter avslutte appen på hver enkelt.

På iPhone eller iPad, åpne Innstillinger → navnet ditt → iCloud → Se alle, finne Dextr, og slå av iCloud-tilgangen. På Mac, bruk Systeminnstillinger → navnet ditt → iCloud og applisten.

Vår Guide til å slå av iCloud for Dextr viser denne innstillingen. Den er adskilt fra Aktiver Kontakter Sync Innsiden Dextr.

Hold de andre installasjonene lukket mens du fjerner skyen og lokale kopier. En installasjon du legger igjen er fortsatt en kopi av informasjonen din; å fjerne skydataene alene er ikke en erstatning for å sjekke hver enhet.

Trinn 2: Slett DextrLagret iCloud-data

Hvordan å slette Dextr– sikkerhetskopifil

DextrLagrede iCloud-appdata er atskilt fra Apples hele enhet iCloud Backup, som du vil sjekke i trinn 4.

På iPhone eller iPad:

  1. Åpne Apples Innstillinger App.
  2. Trykk Ditt navn → iCloud.
  3. Åpent Oppbevaring, eller Administrer kontolagring på versjoner som bruker denne etiketten.
  4. Finn og åpne Dextr i lagringslisten.
  5. Velg Slette Data Fra iCloud, eller tilsvarende slettingsalternativ som vises, og lese bekreftelsen.
  6. Bekreft bare når du er klar til å fjerne den skykopien.

Apples iCloud-innstillinger guide viser hvordan du kan nå denne skjermen.

Kontroller at den valgte appen er Dextr.. Denne operasjonen gjelder Dextr‘s cloud data; det betyr ikke å slette Kontakter Kategori fra iCloud.

Dersom Dextr er ikke oppført, bekreft at du bruker Apple-kontoen du brukte med Dextr.. Du kan ikke ha lagret Dextr appdata i denne kontoen. Sjekk fortsatt lokale installasjoner og enhetssikkerhetskopier.

Trinn 3: Fjern de lokale appdataene

På iPhone eller iPad

  1. Finn Dextr på startskjermen.
  2. Trykk og hold ikonet, og velg deretter Fjerne App.. Hvis ikonene begynner å jiggle i stedet, trykker du på minus-knappen på Dextr.
  3. Velg Slette App.

Fjernet fra startskjermen Holder Dextr installert i App Library. For å fjerne den lokale appen og dens data, fortsett med Slette App.

Neste, les Slett "Dextr”? bekreftelse. Trykk Slett når du er klar til å fjerne appen og dens lokale data.

Gjenta på hver iPhone og iPad hvor Dextr er installert. Hvis du bruker lagringsinnstillingene i stedet, velger du Slette App; Offload App holder sine dokumenter og data.. Apples app-fjerningsinstruksjoner også dekke å finne app og restriksjoner som kan forhindre sletting.

På Mac

Slutt Dextr og fjerne sine widgeter før du fjerner Mac-kopien. Flytting av applikasjonen til Trash, ikke i seg selv, står for sine separate lagrede data.

For den nåværende Mac-utgivelsen, Dextr lagrer kontaktdatabasen i den delte app-data-mappen. For å fjerne de lokale dataene:

  1. I Finder, velg Gå → Gå til mappe og gå inn ~/Library/Group Containers/.
  2. Finn mappen som heter nøyaktig group.io.hiddenspectrum.people og flytte det Dextr mappe til søppel.
  3. Åpent Gå → Gå til mappe igjen og gå inn ~/Library/Containers/.
  4. Lokaliser io.hiddenspectrum.people-Finder kan vise det som Dextr- og flytte appens beholder til søppel.
  5. Fjern Dextr fra applikasjoner, og deretter permanent fjerne Dextr elementer du valgte å kaste fra Trash.

Disse stedene er spesifikke for DextrNåværende utgivelse. Hvis navnene ikke samsvarer, er en mappe utilgjengelig, eller du har brukt en annen bygning, kontakt kundeservice for å identifisere riktig Dextr filer før du fjerner noe. La urelaterte appmapper være i fred.

Apples Mac avinstallere guide forklarer programfjerning og hvorfor andre filer opprettet av en app kan forbli etterpå.

Trinn 4: Sjekke Sikkerhetskopier og lagret eksport

En sikkerhetskopi kan beholde en eldre kopi selv etter at du har fjernet live-appen og dens synkroniserte data.

For iCloud-enhets sikkerhetskopier, åpne Innstillinger → navnet ditt → iCloud → Lagring (eller Administrer kontolagring) → Sikkerhetskopier og velg den relevante enheten. Dersom Dextr er oppført, slå av sin backup og se gjennom fjerningsbekreftelsen.

Sjekk også eldre enhetssikkerhetskopier. Å slette en hel enhetssikkerhetskopi fjerner også annen apps-støttede informasjon, så bruk den appspesifikke kontrollen der den er tilgjengelig. Apples iCloud backup-veiledning Forklarer disse valgene.

Se også kopier du har opprettet selv, for eksempel:

  • Kontakt eksport lagret i filer, nedlastinger eller en annen lagringstjeneste.
  • iPhone eller iPad-sikkerhetskopier som er lagret på en Mac eller PC.
  • Mac-sikkerhetskopier som inneholder Dextrtidligere datamapper.

Administrer disse kopiene gjennom det aktuelle lagrings- eller sikkerhetskopieringsverktøyet. Fjerning Dextr sletter ikke filer du lagret andre steder, og en beholdt sikkerhetskopi kan fortsatt gjenopprette eldre data senere.

Trinn 5: Avbryt Pro Separat Hvis Du Forlater

Sletting Dextr eller dets data Avslutter ikke et App Store-abonnement.

Hvis du har en gjentakende Dextr Pro plan som du ikke lenger vil, åpne Innstillinger → Navnet ditt → Abonnementer → Dextr på iPhone eller iPad og gjennomgå avbestillingsalternativene. Et livstidskjøp har ikke en gjentakende fornyelse for å kansellere.

Apples abonnementsavbestillingsveiledning forklarer hvordan du finner abonnementet og Apple-kontoen som eier den. Fjerne appdata sletter heller ikke kjøpshistorikken for App Store.

Hva skjer med Apple Contacts?

Apple Contacts-biblioteket ditt er atskilt fra Dextrer appdata. Avinstallering Dextr og fjerne iCloud-lagringen fungerer ikke Dextrer sletting i appen av tilknyttede mennesker.

Kontakter som Dextr tidligere eksportert til Apple Contacts kan derfor forbli der. Hvis du vil fjerne disse menneskene også, bruk Guide til sletting av iCloud-kontakter og gjennomgå hvilken kontaktkonto som eier dem.

Omvendt, hvis du ønsker å beholde adresseboken, kan du fjerne Dextr uten å velge alle og slette dem i appen først.

Hvis informasjonen kommer tilbake etter å ha installert på nytt

En ny installasjon kan importere navn og telefonnumre fra Apple-kontakter igjen når du gir tilgang og aktiverer kontaktsynkronisering. Det betyr ikke i seg selv det gamle Dextr Databasen overlevde.

Dersom Dextr-spesifikke koder, journaloppføringer eller annen gammel kontekst returnerer, se etter en iCloud-kopi, en gjenopprettet enhetskopi eller en annen installasjon som fortsatt holder dataene. Bruk Støtte Hvis du ikke kan identifisere kilden.

Personvernforespørsler Utover appens lagrede innhold

Dextrog 'er Personvernpolicy skiller appinnholdet ditt fra begrenset analyse, diagnostisk, attribusjon og abonnementsinformasjon som håndteres for å drive tjenesten.

Sletting av dine lokale og iCloud-kopier sender ikke inn en forespørsel om sletting av den separate informasjonen. For en forespørsel om personvernrelatert sletting, Kontakt Dextr Støtte og beskriv hva du vil fjerne. Gjeldende oppbevaringskrav kan fortsatt gjelde.