På denne side
- Slet iCloud-kontakter med Dextr
- Forstå, hvad du sletter
- 1. Tjek Kontakter Sync
- 2. Arkiver de kontakter, du vil slette
- 3. Åbne Arkiverér Kontakter
- 4. Vælg poster og tryk på Slet
- 5. Eksporter den nødvendige VCF-sikkerhedskopiering
- 6. Gennemgå den endelige bekræftelse
- 7. Tjek resultatet i iCloud
- Hvis Sletning Ikke Er Tilgængelig
- Hvis du har slettet forkert kontakt
Slet iCloud-kontakter med Dextr
Kontakter og relationer
Gamle kontakter kan følge dig gennem år med nye telefoner: en entreprenør, du brugte en gang, et nummer uden navn eller personer fra et projekt, der sluttede for længe siden. Hvis du allerede har besluttet, at disse poster ikke længere hører hjemme i din adressebog, Dextr giver dig en måde at gennemgå dem sammen og slette deres sammenkædede Apple Contacts-poster.
For kontakter, der er gemt i iCloud, synkroniseres denne sletning også med dine andre enheder med iCloud-kontakter aktiveret. Denne vejledning går gennem hele processen: Kontrol, arkiver kontakter, vælg dem i arkivet, gem en sikkerhedskopi og bekræft sletning.
Forstå, hvad du sletter
Arkiv Fjerner en person fra din aktive Dextr liste, mens du bevarer rekorden for senere. Sletning permanent fjerner deres Dextr Registrer og, når de er forbundet, deres Apple Contacts registrerer. Arkivering alene sletter ikke kontakten fra iCloud.
Dextr arbejder med kontakterne via Apple Kontakter på enheden. Denne adressebog kan omfatte iCloud, Google, Exchange og andre konti. Kontrollér, at de personer, du har til hensigt at fjerne, er i din iCloud-kontaktliste, før de vælger dem. Sletning af en Dextr-kun post vil ikke slette en separat, ubundet iCloud-kontakt.
En iCloud-sletning deles på tværs af enheder, der bruger denne kontos iCloud-kontakter. Apple forklarer, hvordan kontakt sletning synkroniseres. . Hvis du kun vil have en mere stille Dextr Liste, stop efter arkivering. Hvis to poster tilhører den samme person, få en forhåndsvisning og flette deres nyttige detaljer før du overvejer sletning. Vores Kontakt oprydning guide dækker den bredere proces.
Hvis dit mål er at stoppe Dextr's egen cloud-synkronisering, mens du holder dine kontakter, følger Hvordan man bruger Dextr Uden iCloud. . Slå app-synkronisering eller fjernelse af Dextr»S-s lagrede cloud-data er forskellige fra at slette forbundne personer fra Apple Contacts.
Hvis du vil fjerne Dextr i sig selv, mens du holder dit Apple Contacts-bibliotek, brug Hvordan man permanent sletter alle Dextr Data. . Du behøver ikke at slette sammenkædede personer indeni Dextr som et afinstallationstrin.
1. Tjek Kontakter Sync
I Dextr, åben Hjem → Indstillinger → Kontakter Synkronisere. . Komplet synkroniseringsopsætning, sørg for Aktivér kontaktsynkronisering Er på, og brug din Primær Sync Enhed Hvis Dextr administrerer synkronisering på en anden enhed. Lad enhver strømsynkronisering afsluttes, før du sletter.
Skærmbillederne bruger fiktive kontakter og eksempeldata.
Bekræft også, at iCloud-kontakter er aktiveret i din iPhones iCloud-indstillinger, og at kontakterne vises på iCloud-listen i Apple-kontakter. Dextr's egen iCloud-datasynkronisering og Apples iCloud-kontakter er adskilt: sletningen skal nå den linkede Apple Contacts-registrering for at fjerne den fra iCloud.
Hvis opsætningen er ufuldstændig eller Dextr kan ikke få adgang til de relevante kontakter, følg Kontakter Sync opsætning guide Før du fortsætter.
2. Arkiver de kontakter, du vil slette
Tryk på Kontakter i den nederste menu. Åbn den liste, du vil gennemgå, og tryk derefter på tjekliste ikon ved siden af sortpile for at indtaste massevalg. Vælg de personer, du ikke længere har brug for, og kontroller det valgte antal.
Tryk på den arkivboks nederst til højre og bekræfte arkiv. Dette giver dig en separat liste til at gennemgå før permanent sletning. Hvis kontakterne allerede er arkiveret, skal du gå direkte til næste trin.
Du kan også arbejde igennem Dextr AI’s Behold og arkivér forslag først. Den Oprydning guide forklarer, hvordan du identificerer gamle kontakter og bevarer folk, du måske vil genoprette forbindelsen med.
3. Åbne Arkiverér Kontakter
Vend tilbage til Hjem, tryk på Indstillinger gear i øverste venstre, og vælg Arkiveret Kontakter.
Brug Søg til at indsnævre arkivet, hvis det er nødvendigt. Tryk på den tjekliste ikon øverst til højre, ved siden af sortpilerne, for at aktivere massevalg.
4. Vælg poster og tryk på Slet
Tryk på markeringscirklerne for de kontakter, du vil fjerne permanent. Du kan vælge en person eller flere. Brug af Vælg alle Kun når du har gennemgået alle på den aktuelle liste.
Kontroller optællingen øverst, og tryk derefter på skraldespand nederst til højre. . I dette eksempel vælges 5 arkiverede kontakter. Den buede pil i midten er Gendannelse, som returnerer arkiverede poster til din aktive liste.
5. Eksporter den nødvendige VCF-sikkerhedskopiering
Dextr Første shows Slet 5 kontakter permanent, ved hjælp af din faktiske valgte optælling, og kræver en sikkerhedskopi, før du fortsætter. Tryk på Eksport af VCF Backup.
Vælg Gem i Arkiver i delingsarket, og vælg en mappe, du nemt kan finde igen. Navngiv sikkerhedskopien Sikkerhedskopi af kontakter (5).vcf, og tryk på Gem. Vent, til filen er gemt, før du fortsætter.
En VCF-fil bevarer eksporterede kontaktoplysninger i et format, som kontaktapps kan importere. Det er ikke en komplet backup af Dextr's forholdshistorik, begivenheder, påmindelser eller andre app-specifikke data. Hold en kontakt arkiveret, hvis du stadig har brug for den kontekst.
6. Gennemgå den endelige bekræftelse
Når backup er gemt, Dextr præsenterer en endelig bekræftelse. Læs den valgte optælling og advarsel om permanente sletninger. Når du er sikker, skal du trykke Slet fra Dextr & Apple Kontakter. . Vælg Aflysning hvis du har brug for at genoverveje eller ændre udvælgelsen.
Sletning af en person fjerner også tilknyttet Dextr data, herunder deres påmindelse og interaktion poster. Arkivets Gendannelseshandling fortryder ikke en permanent sletning.
7. Tjek resultatet i iCloud
Tillad at aktivere driften og iCloud-synkroniseringen, og kontroller derefter iCloud-kontaktlisten i Apple Kontakter eller Kontakter på iCloud.com på en tablet eller en computer. Søg efter en af de fjernede poster for at kontrollere resultatet, før du arbejder gennem en anden gruppe.
Hvis der stadig er en kontakt til stede, skal du kontrollere, at du har slettet den linkede registrering fra den rigtige konto. En anden rekord for den samme person kan forblive. Også anmeldelse Dextr's Kontakter Synkrone indstillinger og eventuelle fejl vist i appen; en registrering forsvinder fra Dextr Alene beviser ikke, at dens iCloud-modpart blev fjernet.
Hvis Sletning Ikke Er Tilgængelig
For bulk arbejdsgang, åben Arkiveret Kontakter, ikke den aktive kontaktliste, og vælg mindst én person. Hvis hvis Dextr bruger en anden Primary Sync Device, udføre sletningen der. Løs Kontaktoplysninger eller synkroniseringsoptagsmeddelelser, aktiverer Kontakter Synkroniser og vent på, at en synkronisering i forhold til Progress bliver færdig.
Dextr Beskytter dit eget visitkort og dets indbyggede Dextr kontakt fra sletning. For almindelige aktive optegnelser med sammenkædede tags, begivenheder, relationer, interaktioner eller påmindelser, arkivere dem, før de forsøger at slette dem.
Hvis du har slettet forkert kontakt
Du kan importere den gemte VCF til at gendanne kontaktoplysningerne, den indeholder. Apple tilbyder også Gendanne Kontakter i iCloud Data Recovery når et tidligere arkiv er tilgængeligt. Det gendanner en tidligere version af dine iCloud-kontakter, så gennemgå Apples instruktioner, før du bruger den. Det gendanner ikke slettet Dextr- En specifik historie.
Til din næste oprydningssession, start med Sådan rydder du dine kontakter med Dextr at beslutte, hvad man skal holde, arkivere eller fusionere, før du sletter noget andet.