På denne siden
- Forstå hva du sletter
- 1. Sjekk Kontakter Synkroniser
- 2. Arkiver kontaktene du ønsker å slette
- 3. Åpne Arkiverte Kontakter
- 4. Velg Poster og trykk Slett
- 5. Eksporter den nødvendige VCF Backup
- 6. Se gjennom den endelige bekreftelsen
- 7. Sjekk resultatet i iCloud
- Hvis Slett Ikke Er Tilgjengelig
- Hvis du slettet feil kontakt
Gamle kontakter kan følge deg gjennom år med nye telefoner: en entreprenør du brukte en gang, et nummer uten navn, eller folk fra et prosjekt som endte for lenge siden. Hvis du allerede har bestemt at disse postene ikke lenger hører hjemme i adresseboken din, Dextr gir deg en måte å se gjennom dem sammen og slette deres koblede Apple Contacts-poster.
Hvis du vil ha kontakter som er lagret i iCloud, synkroniseres denne slettingen også til de andre enhetene dine med iCloud-kontakter aktivert. Denne veiledningen går gjennom hele prosessen: sjekk synkronisering, arkivere kontaktene, velg dem i arkivet, lagre en sikkerhetskopi og bekrefte sletting.
Forstå hva du sletter
Arkiv Fjerner en person fra din aktive Dextr liste mens du beholder rekorden for senere. Slett permanent fjerner deres Dextr registrere og, når de er koblet, deres Apple Contacts-opptak. Arkiver alene sletter ikke kontakten fra iCloud.
Dextr fungerer med kontaktene som er tilgjengelige via Apple-kontakter på enheten. Denne adresseboken kan inneholde iCloud, Google, Exchange og andre kontoer. Kontroller at personene du har tenkt å fjerne, er i iCloud-kontaktlisten din før du velger dem. Utløsning av en Dextr-bare post vil ikke slette en separat, ukoblet iCloud-kontakt.
En iCloud-sletting deles på tvers av enheter som bruker denne kontoens iCloud-kontakter. Apple forklarer hvordan kontaktsletting synkroniseres.. Hvis du bare vil ha en roligere Dextr liste, stopp etter arkivering. Hvis to opptegnelser tilhører samme person, forhåndsvisning og fusjoner deres nyttige detaljer før du vurderer sletting. Vår kontakt opprydding guide Dekker den bredere prosessen.
Hvis målet ditt er å stoppe Dextregen skysynkronisering mens du beholder kontaktene dine, følger Hvordan bruke Dextr Uten iCloud.. Slå av appsynkronisering eller fjerning DextrLagrede skydata er forskjellig fra å slette tilknyttede personer fra Apple-kontakter.
Hvis du ønsker å fjerne Dextr selv mens du holder Apple Contacts-biblioteket, bruk Hvordan å permanent slette alle Dextr Data.. Du trenger ikke å slette koblede personer inne Dextr som et avinstalleringstrinn.
1. Sjekk Kontakter Synkroniser
I Dextr, åpen Hjem → Innstillinger → Kontakter Sync.. Komplett synkroniseringsoppsett, sørg for at Aktiver Kontakter Sync er på, og bruk din Primærsynkroniseringsenhet Hvis Dextr administrerer synkronisering på en annen enhet. La noen gjeldende synkroniseringsslutt før du sletter.
Bekreft også at iCloud-kontakter er aktivert i iCloud-innstillingene for iPhone, og at kontaktene vises i iCloud-listen i Apple-kontakter. Dextregen iCloud-datasynkronisering og Apples iCloud-kontakter er separate: slettingen må nå den koblede Apple-kontakten for å fjerne den fra iCloud.
Hvis oppsett er ufullstendig eller Dextr kan ikke få tilgang til de relevante kontaktene, følg Kontakter Synkroniseringsveiledning før du fortsetter.
2. Arkiver kontaktene du ønsker å slette
Trykk Kontakter i nederste meny. Åpne listen du vil se gjennom, og trykk deretter på sjekkliste ikon ved siden av sortering piler for å gå inn i bulkvalg. Velg personene du ikke lenger trenger, og sjekk den valgte tellingen.
Trykk på arkivboks nederst til høyre og bekrefte Archive. Dette gir deg en egen liste for å gjennomgå før permanent sletting. Hvis kontaktene allerede er arkivert, gå rett til neste trinn.
Du kan også jobbe gjennom Dextr AI’s Behold og arkiver forslag først. av opprydding guide forklarer hvordan du identifiserer gamle kontakter og bevare folk du kanskje vil koble til igjen med.
3. Åpne Arkiverte Kontakter
Tilbake til Hjemme, trykker på Innstillinger utstyr øverst til venstreog velger Arkiverte kontakter.
Bruk Søk for å begrense arkivet om nødvendig. Trykk på sjekkliste ikon øverst til høyre, ved siden av sorte piler, for å aktivere bulkvalg.
4. Velg Poster og trykk Slett
Trykk på valgsirklene for kontaktene du vil fjerne permanent. Du kan velge én person eller flere. Bruk Velg alle bare når du har vurdert alle i gjeldende liste.
Sjekk tellingen øverst, og trykk deretter på søppel ikon nederst til høyre.. I dette eksempelet er 12 arkiverte kontakter valgt. Den buede pilen i midten er Gjenopprett, som returnerer arkiverte poster til din aktive liste.
5. Eksporter den nødvendige VCF Backup
Dextr Første show Slett 12 kontakter permanent, ved hjelp av din faktiske valgte telling, og krever en sikkerhetskopi før du fortsetter. Trykk Eksporter VCF Backup.
I aksjearket, velg Lagre til filer, velg en mappe du kan finne senere, og trykk på Lagre.. Eksempelfilen er navngitt Slettede kontakter (12).vcf.. Lagre filen vellykket i stedet for bare å avvise aksjearket.
En VCF-fil bevarer eksportert kontaktinformasjon i et format kontaktapper kan importere. Det er ikke en fullstendig backup av DextrForholdets historie, hendelser, påminnelser eller andre appspesifikke data. Hold kontakten arkivert hvis du fortsatt trenger denne konteksten.
6. Se gjennom den endelige bekreftelsen
Etter at sikkerhetskopien er lagret, Dextr presenterer en endelig bekreftelse. Les den valgte tellingen og varig slettingsvarsel. Når du er sikker, trykk på Slett fra Dextr og Apple-kontakter.. Velg Kanseller hvis du trenger å revurdere eller endre valget.
Sletting av en person fjerner også tilknyttet Dextr data, inkludert deres påminnelse og samhandlingsposter. Arkivets Gjenopprett handling gjør ikke om permanent sletting.
7. Sjekk resultatet i iCloud
Tillat operasjonen og iCloud-synkroniseringen å fullføre, og deretter sjekke iCloud-kontaktlisten i Apple-kontakter eller Kontakter på iCloud.com på nettbrett eller datamaskin. Søk etter en av de fjernede postene for å verifisere resultatet før du arbeider gjennom en annen gruppe.
Hvis en kontakt fortsatt er til stede, må du kontrollere at du slettet den koblede posten fra den riktige kontoen. En annen rekord for samme person kan forbli. Også gjennomgang DextrKontakter Synkroniser innstillinger og eventuelle feil som vises i appen; en post forsvinner fra Dextr alene beviser ikke at iCloud-motstykket ble fjernet.
Hvis Slett Ikke Er Tilgjengelig
For bulk arbeidsflyten, åpne Arkiverte kontakter, ikke den aktive kontaktlisten, og velg minst én person. Dersom Dextr bruker en annen primærsynkroniseringsenhet, og utfører slettingen der. Løs Kontakter tillatelse eller synkroniseringsoppsettmeldinger, aktiver kontakter Sync, og vent på at en in-progresssynkronisering skal fullføres.
Dextr beskytter ditt eget kontaktkort og dets innebygde Dextr Kontakt fra sletting. For vanlige aktive poster med koblede koder, hendelser, relasjoner, interaksjoner eller påminnelser, arkivere dem før du prøver å slette dem.
Hvis du slettet feil kontakt
Du kan importere den lagrede VCF for å gjenopprette kontaktinformasjonen den inneholder. Apple tilbyr også Gjenopprette kontakter i iCloud-datagjenoppretting når et tidligere arkiv er tilgjengelig. Det gjenoppretter en tidligere versjon av iCloud-kontaktene dine, så se gjennom Apples instruksjoner før du bruker den. Den gjenoppretter ikke slettet Dextr-spesifikk historie.
For din neste oppryddingsøkt, start med Hvordan rydde opp dine kontakter med Dextr å bestemme hva du skal beholde, arkivere eller slå sammen før du sletter noe annet.