Σε αυτή τη σελίδα
- Πώς να διαγράφετε επαφές iCloud με το Dextr
- Κατανοήστε Τι Διαγράφετε
- 1. Ελέγξτε τις επαφές Sync
- 2. 2. Αρχειοθετήστε τις Επαφές που θέλετε να διαγράψετε
- 3. Ανοικτές Αρχειοθετημένες Επαφές
- 4. Επιλέξτε τα αρχεία και το Tap Delete
- 5. Εξαγωγή του απαιτούμενου συστήματος VCF
- 6. Επανεξέταση της Τελικής Επιβεβαίωσης
- 7. Ελέγξτε το αποτέλεσμα στο iCloud
- Εάν Η Διαγραφή Δεν Είναι Διαθέσιμη
- Αν διαγράφετε το λάθος Contact
Πώς να διαγράφετε επαφές iCloud με το Dextr
Επαφές και σχέσεις
Οι παλιές επαφές μπορούν να σας ακολουθήσουν από χρόνια νέων τηλεφώνων: έναν εργολάβο που χρησιμοποιούσατε μία φορά, έναν αριθμό χωρίς όνομα ή άτομα από ένα έργο που τελείωσε εδώ και πολύ καιρό. Εάν έχετε ήδη αποφασίσει ότι αυτά τα αρχεία δεν ανήκουν πλέον στο βιβλίο διευθύνσεών σας, Dextr Σας δίνει έναν τρόπο να τα εξετάσετε μαζί και να διαγράψετε τα συνδεδεμένα αρχεία Apple Contacts.
Για επαφές που αποθηκεύονται στο iCloud, αυτή η διαγραφή συγχρονίζεται επίσης με τις άλλες συσκευές σας με ενεργοποιημένες τις επαφές iCloud. Αυτός ο οδηγός περπατά μέσα από την πλήρη διαδικασία: συγχρονίστε, αρχειοθετήστε τις επαφές, επιλέξτε τις στο αρχείο, αποθηκεύστε ένα αντίγραφο ασφαλείας και επιβεβαιώστε τη διαγραφή.
Κατανοήστε Τι Διαγράφετε
Αρχείο απομακρύνει ένα άτομο από το ενεργό σας Dextr Λίστα, διατηρώντας παράλληλα το ρεκόρ για αργότερα. Διαγραφή Απομακρύνει μόνιμα τους Dextr να κάνουν ρεκόρ και, όταν συνδέονται, να καταγράφουν τα Apple Contacts. Η αρχειοθέτηση από μόνη της δεν διαγράφει την επαφή από το iCloud.
Dextr συνεργάζεται με τις επαφές που διατίθενται μέσω Apple Contacts στη συσκευή σας. Αυτό το βιβλίο διευθύνσεων μπορεί να περιλαμβάνει iCloud, Google, Exchange και άλλους λογαριασμούς. Ελέγξτε ότι τα άτομα που σκοπεύετε να καταργήσετε βρίσκονται στη λίστα επαφών σας στο iCloud πριν τα επιλέξετε. Διαγράφοντας ένα Dextr- Μόνο η εγγραφή δεν θα διαγράψει μια ξεχωριστή, ασύνδετη επαφή με το iCloud.
Μια διαγραφή iCloud μοιράζεται σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν το iCloud Contacts αυτού του λογαριασμού. Η Apple εξηγεί πώς συγχρονίζεται η διαγραφή επαφών. Αν θέλετε μόνο ένα πιο ήσυχο Dextr Λίστα, σταμάτα μετά την αρχειοθέτηση. Αν δύο αρχεία ανήκουν στο ίδιο πρόσωπο, προεπισκόπηση και συγχωνεύστε τις χρήσιμες τους λεπτομέρειες πριν εξετάσετε τη διαγραφή. Μας Οδηγός καθαρισμού επαφών καλύπτει την ευρύτερη διαδικασία.
Αν ο στόχος σας είναι να σταματήσετε DextrΟ δικός σας συγχρονισμό cloud διατηρώντας τις επαφές σας, ακολουθήστε Πώς να χρησιμοποιήσετε Dextr Χωρίς το iCloud. Απενεργοποίηση του συγχρονισμού της εφαρμογής ή αφαίρεση DextrΤα αποθηκευμένα δεδομένα cloud είναι διαφορετικά από την διαγραφή των συνδεδεμένων ατόμων από την Apple Contact.
Αν θέλετε να αφαιρέσετε Dextr η ίδια, διατηρώντας τη βιβλιοθήκη Apple Contacts, τη χρήση Πώς να διαγράψετε οριστικά όλα Dextr Δεδομένα. Δεν χρειάζεται να διαγράψετε τους συνδεδεμένους ανθρώπους μέσα Dextr ως ένα απεγκαταστήστε βήμα.
1. Ελέγξτε τις επαφές Sync
Μέσα Dextr, ανοιχτός Αρχική → Ρυθμίσεις → Συγχρονισμός επαφών. Πλήρης ρύθμιση συγχρονισμού, βεβαιωθείτε Ενεργοποίηση επαφών Sync είναι ενεργοί και να χρησιμοποιήσετε το δικό σας Πρωτογενής συγχρονισμός αν Dextr διαχειρίζεται τον συγχρονισμό σε άλλη συσκευή. Αφήστε κάθε τρέχον συγχρονισμό να τελειώσει πριν από την διαγραφή.
Τα στιγμιότυπα χρησιμοποιούν φανταστικές επαφές και ενδεικτικά δεδομένα.
Επιβεβαιώστε επίσης ότι το iCloud Contacts είναι ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις iCloud του iPhone σας και ότι οι επαφές εμφανίζονται στη λίστα iCloud στις Επαφές της Apple. DextrΟ συγχρονισμός δεδομένων iCloud και το iCloud Contact της Apple είναι ξεχωριστά: η διαγραφή πρέπει να φτάσει στο συνδεδεμένο αρχείο Apple Contacts για να το αφαιρέσει από το iCloud.
Εάν η εγκατάσταση είναι ελλιπής ή Dextr δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στις σχετικές επαφές, ακολουθήστε τις Οδηγός ρύθμισης επαφών Sync πριν από τη συνέχιση.
2. 2. Αρχειοθετήστε τις Επαφές που θέλετε να διαγράψετε
Πορεία Επαφές στο κάτω μενού. Ανοίξτε τη λίστα που θέλετε να ελέγξετε και στη συνέχεια πατήστε το εικονίδιο λίστας ελέγχου δίπλα στο είδος βέλος για να μπει σε μαζική επιλογή. Επιλέξτε τα άτομα που δεν χρειάζεστε πλέον και ελέγξτε την επιλεγμένη καταμέτρηση.
Πατήστε το Κηλοκύμα αρχείου στο κάτω δεξιά και επιβεβαιώστε το Αρχείο. Αυτό σας δίνει μια ξεχωριστή λίστα για να ελέγξετε πριν από τη μόνιμη διαγραφή. Εάν οι επαφές είναι ήδη αρχειοθετημένες, πηγαίνετε κατευθείαν στο επόμενο βήμα.
Μπορείτε επίσης να εργαστείτε μέσα Dextr Πρώτα οι προτάσεις του AI Διατήρηση και αρχειοθέτηση. Το Οδηγός καθαρισμού εξηγεί πώς να εντοπίσετε παλιές επαφές και να διατηρήσετε άτομα με τα οποία μπορεί να θέλετε να επανασυνδεθείτε.
3. Ανοικτές Αρχειοθετημένες Επαφές
Επιστροφή στο Αρχική σελίδα, πατήστε το Ρυθμίσεις εργαλείων στο πάνω αριστερό, και επιλέξτε Αρχειοθετημένες Επαφές.
Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για να περιορίσετε το αρχείο εάν χρειάζεται. Πατήστε το Εικόστο λίστας ελέγχου στην επάνω δεξιά, δίπλα στα βέλη ταξινόμησης, για να ενεργοποιήσετε τη μαζική επιλογή.
4. Επιλέξτε τα αρχεία και το Tap Delete
Πατήστε τους κύκλους επιλογής για τις επαφές που θέλετε να καταργήσετε οριστικά. Μπορείτε να επιλέξετε ένα άτομο ή πολλά. Χρήση Επιλέξτε Όλα μόνο όταν έχετε εξετάσει όλους στην τρέχουσα λίστα.
Ελέγξτε την καταμέτρηση στην κορυφή και στη συνέχεια πατήστε το trash στο κάτω δεξιά. Σε αυτό το παράδειγμα, επιλέγονται 5 αρχειοθετημένες επαφές. Το κυρτό βέλος στη μέση είναι το Restore, το οποίο επιστρέφει αρχειοθετημένα αρχεία στην ενεργή λίστα σας.
5. Εξαγωγή του απαιτούμενου συστήματος VCF
Dextr Οι πρώτες παραστάσεις Διαγραφή Μόνιμα 5 Επαφές, χρησιμοποιώντας τον πραγματικό επιλεγμένο αριθμό σας και απαιτεί ένα αντίγραφο ασφαλείας πριν συνεχίσετε. Βρύση Εξαγωγή VCF Δημιουργίας εφεδρικού ασφαλείας.
Στο φύλλο κοινής χρήσης, επιλέξτε αποθήκευση στα Αρχεία και έναν φάκελο που θα βρίσκετε εύκολα. Ονομάστε το αντίγραφο ασφαλείας Αντίγραφο ασφαλείας επαφών (5).vcf και πατήστε Αποθήκευση. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η αποθήκευση πριν συνεχίσετε.
Ένα αρχείο VCF διατηρεί τα εξαγόμενη στοιχεία επικοινωνίας που εξάγονται σε μια μορφή που μπορούν να εισάγουν εφαρμογές επικοινωνίας. Δεν είναι ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του DextrΙστορικό σχέσεων, γεγονότα, υπενθυμίσεις ή άλλα δεδομένα για συγκεκριμένες εφαρμογές. Κρατήστε μια επαφή αρχειοθετημένη εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε αυτό το πλαίσιο.
6. Επανεξέταση της Τελικής Επιβεβαίωσης
Αφού σωθεί το αντίγραφο ασφαλείας, Dextr παρουσιάζει μια τελική επιβεβαίωση. Διαβάστε την επιλεγμένη καταμέτρηση και την προειδοποίηση μόνιμης διαγραφής. Όταν είστε σίγουροι, πατήστε Διαγραφή Από Dextr & Apple Επαφές. Επιλέξτε Κρυφάλαο Εάν πρέπει να επανεξετάσετε ή να αλλάξετε την επιλογή.
Η διαγραφή ενός ατόμου αφαιρεί επίσης τα σχετικά Dextr δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της υπενθύμισης και των αρχείων αλληλεπίδρασης. Η δράση Restore του αρχείου δεν αναιρεί μια μόνιμη διαγραφή.
7. Ελέγξτε το αποτέλεσμα στο iCloud
Αφήστε τη λειτουργία και το iCloud sync να ολοκληρώσετε και, στη συνέχεια, ελέγξτε τη λίστα επαφών iCloud στο Apple Contacts ή Επαφές στο iCloud.com σε ένα tablet ή υπολογιστή. Αναζητήστε ένα από τα αφαιρεμένα αρχεία για να επαληθεύσετε το αποτέλεσμα πριν εργαστείτε μέσω μιας άλλης ομάδας.
Εάν εξακολουθεί να υπάρχει επαφή, ελέγξτε ότι διαγράφατε το συνδεδεμένο αρχείο από τον σωστό λογαριασμό. Ένα δεύτερο ρεκόρ για το ίδιο άτομο μπορεί να παραμείνει. Επίσης αναθεώρηση Dextr’Οι ρυθμίσεις Sync και κάθε σφάλμα που εμφανίζεται στην εφαρμογή, ένα αρχείο που εξαφανίζεται από Dextr Μόνο δεν αποδεικνύει ότι το αντίστοιχο iCloud αφαιρέθηκε.
Εάν Η Διαγραφή Δεν Είναι Διαθέσιμη
Για τη μαζική ροή εργασίας, ανοίξτε Αρχειοθετημένες Επαφές, όχι η ενεργή λίστα επαφών, και επιλέξτε τουλάχιστον ένα άτομο. Αν Dextr χρησιμοποιεί μια άλλη συσκευή Πρωτογενούς Συγχρονισμού, εκτελεί τη διαγραφή εκεί. Επιλύστε τις άδειες επαφών ή τις προτροπές συγχρονισμού, ενεργοποιήσετε το Συγχρονισμός επαφών και περιμένετε να τελειώσει ένας συγχρονισμός στην εξέλιξη.
Dextr προστατεύει τη δική σας κάρτα επαφής και την ενσωματωμένη Dextr επαφή από τη διαγραφή. Για τα συνηθισμένα ενεργά αρχεία με συνδεδεμένες ετικέτες, γεγονότα, σχέσεις, αλληλεπιδράσεις ή υπενθυμίσεις, αρχειοθετήστε τα πριν προσπαθήσετε να τα διαγράψετε.
Αν διαγράφετε το λάθος Contact
Μπορείτε να εισαγάγετε το αποθηκευμένο VCF για να ανακτήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας που περιέχει. Προσφορές και η Apple Επαναφορά των επαφών στο iCloud Data Recovery όταν ένα προηγούμενο αρχείο είναι διαθέσιμο. Αυτό αποκαθιστά μια προηγούμενη έκδοση των επαφών σας στο iCloud, οπότε εξετάστε τις οδηγίες της Apple πριν τη χρησιμοποιήσετε. Δεν επαναφέρει τους διαγραμμένους Dextr-συγκεκριμένη ιστορία.
Για την επόμενη συνεδρία καθαρισμού σας, ξεκινήστε με Πώς να καθαρίσετε τις επαφές σας με Dextr να αποφασίσει τι να κρατήσει, να αρχειοθετήσει ή να συγχωνευτεί πριν διαγράψει οτιδήποτε άλλο.