Přejít na obsah

Jak smazat svůj účet Dextr

Zveřejněno:
Aktualizováno:
Vrstvená papírová ilustrace k článku „Jak smazat svůj účet Dextr“ s modrými prvky na slonovinovém pozadí.

Jak smazat svůj účet Dextr

Než začnete

Pokud odcházíte Dextr, existují tři kroky k použití: zrušit jakékoli aktivní předplatné, odinstalovat Dextr ze zařízení a odeberte uložená data z iCloudu.

DextrZákladní funkce řízení kontaktů ukládají vaše kontakty a ukládají váš obsah na vašich zařízeních a povolují se do vlastního účtu iCloud. Neshromažďujeme ani neukládáme vaši databázi nebo neukládáme uloženou Dextr obsah na našich vlastních serverech. Dextr zpracovává omezené informace o používání, diagnostice, přisuzování a předplatného, jak je popsáno v našem článku Zásady ochrany soukromí. Volitelné připojení k externím aplikacím AI může sdílet informace s těmito poskytovateli.

Než začnete, uložte si vše, co si chcete nechat. Vymazání DextrData mohou odstranit vaše poznámky, značky, vztahy, vlastní pole a další uložené údaje.

1. Zrušte si svůj Dextr Předplatné

Pokud máte aktivní Dextr předplatné prostřednictvím App Store, zrušit jej před odstraněním aplikace.

  1. Otevřeno Nastavení na iPhonu nebo iPadu.
  2. Klepněte na klepnutí Vaše jméno na vrcholu.
  3. Klepněte na klepnutí Předplatné.
  4. Vybrat Dextr.
  5. Klepněte na klepnutí Zrušit předplatné a následujte příkazy potvrzení.

Pokud se zobrazí zpráva o vypršení platnosti a žádné tlačítko zrušení, vaše předplatné je již zrušeno. A pokud Dextr Chybí, zkontrolujte, zda používáte účet Apple, který provedl nákup. Pro soudní proces, který nechcete obnovit, Apple doporučuje zrušit nejméně 24 hodin před jeho ukončením.

Smazání aplikace nebo jejích dat iCloud nezruší vaše předplatné. Vidíš Pokyny pro upisování předplatného Applu pro další pomoc.

2. Odinstalace Dextr Z vašich zařízení

Odstranění Dextr z každého zařízení, kde jste ji nainstalovali před vymazáním kopie iCloudu.

Na iPhone nebo iPad

  1. Dotkněte se a podržte Dextr Ikona aplikace.
  2. Klepněte na klepnutí Odebrat aplikaci.
  3. Klepněte na klepnutí Smazat aplikaci, pak Smazat k potvrzení.

Můžete také použít Nastavení → Obecné → Úložiště iPhone → Dextr → Odstranit aplikaci.

Odstranění ikony z domovské obrazovky zanechává nainstalovanou aplikaci. Vykládání aplikace uchovává své dokumenty a data. Vidíš Pokyny pro mazání aplikace společnosti Apple.

Na Mac

  1. Skončete Dextr.
  2. Otevřeno Finder, pak Aplikace.
  3. Vybrat Dextr a vyberte si Přesun na odpadky.
  4. Vyprázdněte odpadky, když jste připraveni aplikaci trvale odstranit.

Samotné odstranění aplikace Mac může zanechat místní podpůrné soubory. Pokud potřebujete pomoc s odstraněním každé místní kopie, kontaktujte podporu před vymazáním souborů z knihovny.

Odinstalace Dextr Neodstraní samostatné kontakty uložené v Apple Kontaktech.

3. Smazat DextrData z iCloudu

Odinstalace Dextr Zanechává svá uložená data iCloud na místě. Odeberte tuto kopii samostatně.

  1. Otevřeno Nastavení na iPhonu nebo iPadu.
  2. Klepněte na klepnutí Vaše jméno, pak iCloud.
  3. Klepněte na klepnutí Skladování nebo Správa Účtového Účtu, v závislosti na vaší systémové verzi.
  4. Najít a klepněte na Dextr.
  5. Klepněte na klepnutí Smazat data z iCloudu a potvrzení výmazu.

To odstraňuje Dextrjsou uložená data aplikace z iCloudu. Je oddělen od mazání kontaktů Apple nebo vašeho účtu Apple.

Kontrola Zálohování Zařízení Také

DextrSynchovaná data iCloudu a iCloud Backup vašeho zařízení jsou odděleny. Chcete-li zkontrolovat další záložní kopii:

  1. Přejít na Nastavení → vaše jméno → iCloud → Úložiště → Zálohy.
  2. Vyberte příslušné zařízení.
  3. A pokud Dextr objeví se v seznamu aplikací, vypněte ji a potvrdí odstranění zálohovaných dat.
  4. Opakujte pro další příslušné zálohy zařízení.

Pro odstranění úplné zálohy zařízení nemusíte odstraňovat pouze DextrData aplikace. Vidíš Instrukce úložiště iCloud společnosti Apple pro podrobnosti.

Odstraňte Všechny Ostatní Kopie, Které Jste Uložili

Pokud jste vyvezli Dextr data, vymazat tyto soubory všude tam, kde jste je uložili. Zálohování počítačů může také obsahovat data aplikací.

Pokud jste se připojili Dextr k externí aplikaci AI odstraňte toto připojení a pomocí ovládacích prvků poskytovatele vymažete informace, které již obdržel. Vymazání Dextr Nevymaže historii konverzace jiného nebo ukládá kopie.

Pro žádost o ochranu soukromí týkající se omezených informací, se kterými se vyřizuje Dextr a jeho poskytovatelé služeb, kontakt support@dextr.app.