Σε αυτή τη σελίδα
Πώς να διαγράψετε το λογαριασμό σας στο Dextr
Πριν ξεκινήσετε
Αν φεύγεις Dextr, υπάρχουν τρία βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε: να ακυρώσετε οποιαδήποτε ενεργή συνδρομή, απεγκατάσταση Dextr από τις συσκευές σας και αφαιρέστε τα αποθηκευμένα δεδομένα του από το iCloud.
DextrΟι βασικές λειτουργίες διαχείρισης επαφών αποθηκεύουν τις επαφές σας και αποθηκεύουν περιεχόμενο στις συσκευές σας και, όταν είναι ενεργοποιημένες, στον δικό σας λογαριασμό iCloud. Δεν συλλέγουμε ούτε αποθηκεύουμε τη βάση δεδομένων επαφών σας ή αποθηκεύεται Dextr περιεχόμενο στους δικούς μας διακομιστές. Dextr χειρίζεται την περιορισμένη χρήση, τη διαγνωστική, την απόδοση και τις πληροφορίες συνδρομής όπως περιγράφεται στις δικές μας Πολιτική Απορρήτου. Οι προαιρετικές συνδέσεις με εξωτερικές εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να μοιράζονται πληροφορίες με αυτούς τους παρόχους.
Πριν ξεκινήσετε, εκτός από οτιδήποτε θέλετε να κρατήσετε. Διαγραφή DextrΤα δεδομένα μπορούν να αφαιρέσουν τις σημειώσεις, τις ετικέτες, τις σχέσεις, τα προσαρμοσμένα πεδία και άλλες αποθηκευμένες λεπτομέρειες.
1. Ακυρώστε Τα Τα Έσω Σας Dextr Συνδρομή
Αν έχετε ενεργό Dextr συνδρομή μέσω του App Store, ακυρώστε το πριν καταργήσετε την εφαρμογή.
- Ανοιχτό Ρυθμίσεις στο iPhone ή το iPad σας.
- Πορεία το όνομά σας στην κορυφή.
- Πορεία Συνδρομές.
- Επιλέξτε Dextr.
- Πορεία Συνδρομή ακύρωσης και ακολουθήστε τις προτροπές επιβεβαίωσης.
Εάν δείτε ένα μήνυμα λήξης και ένα κουμπί ακύρωσης, η συνδρομή σας έχει ήδη ακυρώσει. Αν Dextr λείπει, ελέγξτε ότι χρησιμοποιείτε το λογαριασμό Apple που έκανε την αγορά. Για μια δίκη που δεν θέλετε να ανανεώσετε, η Apple συμβουλεύει να ακυρώσει τουλάχιστον 24 ώρες πριν τελειώσει.
Η διαγραφή της εφαρμογής ή των δεδομένων της iCloud δεν ακυρώνει τη συνδρομή σας. Δείτε Οι οδηγίες ακύρωσης συνδρομής της Apple Για περισσότερη βοήθεια.
2. 2. Απεγκατάσταση απεγκατάστασης Dextr από τις συσκευές σας
Αφαιρέστε Dextr από κάθε συσκευή όπου την εγκαταστήσαμε πριν διαγράψετε το αντίγραφο iCloud.
Σε iPhone ή iPad
- Άγγιγμα και κρατήστε το Dextr εικονίδιο εφαρμογής.
- Πορεία Αφαίρεση εφαρμογής.
- Πορεία Εφαρμογή Διαγραφή, τότε Διαγραφή για να το επιβεβαιώσει.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε Ρυθμίσεις → Γενικά → Αποθήκευση iPhone → Dextr → Διαγραφή Εφαρμογή.
Αφαίρεση του εικονιδίου από την Αρχική Οθόνη σας, η οθόνη εγκατεστημένη. Η εκφόρτωση της εφαρμογής διατηρεί τα έγγραφα και τα δεδομένα της. Δείτε Οδηγίες διαγραφής εφαρμογών της Apple.
Στο Mac
- Παραιτηθείτε Dextr.
- Ανοιχτό Εύρεση, τότε Εφαρμογές.
- Επιλέξτε Dextr και επιλογή Μετακίνηση σε σκουπίδια.
- Ενδείξτε τα σκουπίδια όταν είστε έτοιμοι να καταργήσετε οριστικά την εφαρμογή.
Η αφαίρεση της αίτησης Mac από μόνη της μπορεί να αφήσει τα τοπικά αρχεία υποστήριξης πίσω. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την αφαίρεση κάθε τοπικού αντιγράφου, Υποστήριξη επαφών πριν διαγράψει αρχεία από τη Βιβλιοθήκη σας.
Απεγκατάσταση απεγκατάστασης Dextr δεν διαγράφει τις ξεχωριστές επαφές που είναι αποθηκευμένες σε Apple Contacts.
3. Διαγραφή DextrΤα δεδομένα του iCloud
Απεγκατάσταση απεγκατάστασης Dextr αφήνει τα αποθηκευμένα δεδομένα iCloud στη θέση τους. Αφαιρέστε αυτό το αντίγραφο ξεχωριστά.
- Ανοιχτό Ρυθμίσεις στο iPhone ή το iPad σας.
- Πορεία το όνομά σας, τότε iCloud.
- Πορεία Αποθήκευση ή ή Διαχείριση Αποθήκευσης Λογαριασμών, ανάλογα με την έκδοση του συστήματός σας.
- Εύρεση και πατήστε Dextr.
- Πορεία Διαγραφή Δεδομένων Από Το iCloud και επιβεβαιώστε τη διαγραφή.
Αυτό αφαιρεί DextrΤα αποθηκευμένα δεδομένα εφαρμογών από το iCloud. Είναι ξεχωριστό από τη διαγραφή των επαφών Apple ή του λογαριασμού σας στο Apple.
Ελέγξτε Επίσης Τα αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής
DextrΤα συγχρονισμένα δεδομένα iCloud και το iCloud Backup της συσκευής σας είναι ξεχωριστά. Για να ελέγξετε για ένα πρόσθετο αντίγραφο ασφαλείας:
- Πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις → το όνομά σας → ICloud → Αποθήκευση → Αντιγράφων Ασφαλείας.
- Επιλέξτε τη σχετική συσκευή.
- Αν Dextr εμφανίζεται στη λίστα εφαρμογών, απενεργοποιήστε το και επιβεβαιώστε την αφαίρεση των εφεδρικών δεδομένων του.
- Επαναλάβετε για άλλα σχετικά αντίγραφα ασφαλείας συσκευών.
Δεν χρειάζεται να διαγράψετε ένα ολόκληρο αντίγραφο ασφαλείας συσκευής μόνο για να αφαιρέσετε DextrΤα δεδομένα της εφαρμογής. Δείτε Οι οδηγίες αποθήκευσης iCloud της Apple για λεπτομέρειες.
Αφαιρέστε Οποιαδήποτε Άλλα Αντίγραφα Που Σώσατε
Αν εξαγάγατε Dextr δεδομένα, διαγράψτε αυτά τα αρχεία όπου τα αποθηκεύετε. Τα αντίγραφα ασφαλείας των υπολογιστών μπορούν επίσης να περιέχουν δεδομένα εφαρμογών.
Αν συνδέεσαι Dextr σε εξωτερική εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης, αφαιρέστε αυτή τη σύνδεση και χρησιμοποιήστε τα στοιχεία ελέγχου του παρόχου για να διαγράψετε πληροφορίες που έχει ήδη λάβει. Διαγραφή Dextr Δεν διαγράφει το ιστορικό συνομιλίας κάποιου άλλου παρόχου ή τα αποθηκευμένα αντίγραφα.
Για αίτημα προστασίας προσωπικών δεδομένων σχετικά με περιορισμένες πληροφορίες που χειρίζονται από Dextr και τους παρόχους υπηρεσιών της, επαφή support@dextr.app.