Op deze pagina
Je Dextr-account verwijderen
Voordat je begint
Als je weggaat Dextr, er zijn drie stappen te ondernemen: elk actief abonnement annuleren, verwijderen Dextr Van uw apparaten en verwijder de opgeslagen gegevens van iCloud.
DextrDe belangrijkste functies voor contactbeheer van persoonsgegevens slaan uw contacten en opgeslagen inhoud op uw apparaten op en, indien ingeschakeld, in uw eigen iCloud-account. Wij verzamelen of bewaren uw contactdatabase niet of bewaren deze niet of bewaren deze niet. Dextr Inhoud op onze eigen servers. Dextr Zorgt voor beperkt gebruik, diagnostische, attributie- en abonnementsinformatie zoals beschreven in onze Privacybeleid. - Ja, dat wil zeggen Optionele verbindingen met externe AI-toepassingen kunnen informatie met deze providers delen.
Voordat je begint, bewaar je alles wat je wilt houden. Verwijderen van DextrDe gegevens kunnen uw notities, tags, relaties, aangepaste velden en andere opgeslagen gegevens verwijderen.
1 1 van de Annuleer uw Dextr Abonneren van de lijst
Als je een actieve activiteit hebt Dextr Abonnement via de App Store, annuleer het voordat u de app verwijdert.
- Openen Instellingen Op uw iPhone of iPad.
- Tik op Uw naam Aan de top.
- Tik op Abonnementen.
- Selecteer een optie Dextr.
- Tik op Abonnement annuleren En volg de bevestigingsprompts.
Als u een vervalbericht en een annuleringsknop ziet, is uw abonnement al geannuleerd. Als u het zou redden Dextr Het ontbreekt, controleer of u het Apple-account gebruikt dat de aankoop heeft gedaan. Voor een proefperiode die u niet wilt verlengen, adviseert Apple om ten minste 24 uur voordat deze afloopt te annuleren.
Als u de app of de iCloud-gegevens verwijdert, wordt uw abonnement niet geannuleerd. Bekijk hier het Inschrijvingsinstructies voor abonnementen van Apple Voor meer hulp.
2 van 2. Verwijderen Dextr Van uw apparaten
Verwijderen Dextr Vanaf elk apparaat waar u het hebt geïnstalleerd voordat u de iCloud-kopie verwijdert.
Op de iPhone of iPad
- Tik en houd de Dextr Het pictogram van de app.
- Tik op App verwijderen.
- Tik op Verwijderen van de app, dan Verwijderen Om te bevestigen.
U kunt ook gebruik maken van Instellingen ? Algemeen ? iPhone Storage ? iPhone Storage ? Dextr • Verwijderen App.
Als u het pictogram van uw startscherm verwijdert, wordt de app geïnstalleerd. Het losmaken van de app bewaart zijn documenten en gegevens. Bekijk hier het De instructies voor het verwijderen van apps van Apple.
Op de Mac
- Stoppen meten Dextr.
- Openen De zoeker, dan Aanvragen.
- Selecteer een optie Dextr En kiezen voor Verhuizing naar de Trash.
- Maak de prullenbak leeg als je klaar bent om de app permanent te verwijderen.
Als u de Mac-toepassing alleen al verwijdert, kunnen lokale ondersteuningsbestanden achterblijven. Als u hulp nodig hebt bij het verwijderen van elke lokale kopie, Contactpersoon om met de klantenservice te maken Voordat u bestanden uit uw bibliotheek verwijdert.
Verwijderen van de Dextr Verwijdert de afzonderlijke contacten die zijn opgeslagen in Apple Contacten niet.
3. 3 van dit jaar. Verwijderen Dextr’s Data van iCloud
Verwijderen van de Dextr Laat de opgeslagen iCloud-gegevens op zijn plaats. Verwijder deze kopie apart.
- Openen Instellingen Op uw iPhone of iPad.
- Tik op Uw naam, dan iCloud is toegevoegd aan uw naam.
- Tik op Opslag Of de ed Accountopslag beheren, afhankelijk van uw systeemversie.
- Zoek en tik Dextr.
- Tik op Verwijder gegevens van iCloud En het bevestigen van de verwijdering.
Dit wordt verwijderd Dextr’s opgeslagen app-gegevens van iCloud. Het is los van het verwijderen van uw Apple-contacten of uw Apple-account.
Controleer ook apparaatback-ups
DextrDe gesynchroniseerde iCloud-gegevens en de iCloud-back-up van uw apparaat zijn gescheiden. Om te controleren op een extra back-up:
- Ga naar de Instellingen , uw naam , iCloud , Opslag , Back-ups.
- Selecteer het betreffende apparaat.
- Als u het zou redden Dextr Het verschijnt in de app-lijst, schakelt deze uit en bevestig het verwijderen van de back-upgegevens.
- Herhaal dit voor andere relevante back-ups van het apparaat.
U hoeft geen volledige back-up van het apparaat te verwijderen om ze te verwijderen Dextr’s app data. Bekijk hier het De iCloud-opslaginstructies van Apple Voor de details.
Verwijder alle andere kopieën die u hebt opgeslagen
Als u geëxporteerd wordt Dextr Gegevens, verwijder die bestanden waar u ze ook hebt opgeslagen. Computerback-ups kunnen ook app-gegevens bevatten.
Als je verbonden bent Dextr Verwijder in een externe AI-toepassing die verbinding en gebruik de bedieningselementen van de provider om de reeds ontvangen informatie te verwijderen. Verwijderen van Dextr Wiselt de gespreksgeschiedenis van een andere provider niet uit of slaat geen opgeslagen kopieën.
Voor een privacyverzoek met betrekking tot beperkte informatie die door Dextr En haar dienstverleners, contact support@dextr.app.